Spar penge, når du lejer en bil hos Car2Go

Har du brug for en lejebil, men synes hurtigt, at det kan blive en dyr fornøjelse? Hos Car2Go kan du spare op til 60 % sammenlignet med andre udlejningsfirmaer, som fx One2Move, Budget, GoMore, Avis og Europcar.

Når du lejer en bil hos os, tilbyder vi dig altid en lav pris, men uden at gå på kompromis med kvaliteten, uanset om du lejer en bybil, familiebil, flyttebil eller en helt fjerde type af bil. Hos os vil du opleve nye udlejningsbiler, som løbende får lavet service på vores eget værksted, så både sikkerhed og vedligeholdelse er i top. Udover at vores biler altid er klargjorte og rene, forsøger vi også at gøre det nemmere for dig at vælge den billigste, men bedste løsning i stedet for at benytte andre biludlejningsselskaber, som fx Avis, Europcar, Budget, GoMore og One2Move og betale op til 60 % mere for at leje den samme type bil. De fleste ønsker ikke at betale mere for noget, som de kan finde billigere et andet sted, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Muligheder hos Car2Go

Det har ingen betydning, om du skal bruge en flyttebil, varevogn, en bybil, en stor familiebil eller en minibus, da du kan finde forskellige typer af biler hos Car2Go Biludlejning. Skal du fx på tur med hele familien, vil det være optimalt at leje en stor bil med plads til alle, eller hvis du skal ind og køre i en større by, vil det med stor sandsynlighed være mere oplagt at leje en mindre bil. Det er også nemt og hurtigt at leje en minibus, hvor der er plads til alle, hvis I fx skal til sommerfest på arbejdet. På den måde er det ikke nødvendigt at dele selskabet op i flere biler, og alle vil være en del af sammenholdet og hyggen fra start til slut.