Oplev den nye Nissan Micra – det er en bil med stil

Den lille, men rummelige Nissan Micra er næsten ikke til at kende i den nye, lækre og opdaterede udgave fra 2017. Du vil stadig opleve en praktisk bil, som er ideel til at køre i byen med, da dens lille størrelse gør det nemt at komme rundt i selv de smalleste gader. Derudover er den næsten ikke til at kende, da designet, komforten, ydeevnen og sikkerheden er udviklet til at sætte nogle helt nye standarder for den type bil.

Design og komfort

Nissan Micras nye udseende adskiller sig på forskellige punkter fra det, vi har set på tidligere modeller. Den er designet med bløde runde former, hvor der er tilføjet linjer, som gør den mere sporty og stilren at se på. Bilen skiller sig ud fra mængden, når den kører forbi, og det vil sandsynligvis være svært ikke at lægge mærke til den.

Det er ikke kun Micras udvendige design, der har fået en ansigtsløftning, men også interiøret. Den har komfortable sæder, så både fører og passagerer sidder godt under hele turen, og interiøret er lavet af lækre materialer, som fuldender bilens udtryk.

Ydeevne og sikkerhed

Både ydeevnen og sikkerheden i den nye Nissan Micra supplerer det lækre design, så resultatet er af høj kvalitet. Når du jokker på speederen, vil du med det samme mærke en effektiv acceleration, uanset om du kører i en benzin- eller dieselbil. Derudover har den blandt andet en funktion, som sikrer, at du kommer gennem svinget på den bedst mulige måde. Samtidig har den nye Micra et stærkt karosseri og et lavtliggende tyngdepunkt, som bidrager til, at sikkerheden er i top.

En køretur i den nye Nissan Micra er ikke alene komfortabel og sikker, men det er også et godt udgangspunkt for en tur, som er fyldt med køreglæde.