Privatlivspolitik

VI BESKYTTER DINE PERSONDATA

Beskyttelse af dine personoplysninger har vores højeste prioritet. Vi har derfor lavet denne politik så du nemt kan få et overblik over hvordan vi behandler dine oplysninger. Vi ønsker at gøre vores privatlivspolitik og dataindsamlinger så transparent for dig som muligt.

  • Hvilken oplysninger indsamler vi og hvordan behandler vi disse.
  • Hvad dit samtykke dækker over og hvorfor det er vigtigt at du giver os dette.
  • Hvem vi dele vores oplysninger med.
  • Dine rettigheder i forbindelse med databehandlingen og hvordan du kan få disse slettes.

Har du yderligere oplysninger til behandlingen/indsamlingen af dine oplysninger er du altid velkommen til at skrive til os på [email protected]

Vi er dataansvarlige over for dig, og vi sikre, at dine persondata behandles fair og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Juridisk enhed:

CAR2GO ApS
Tigervej 9,
4600 Køge
CVR. 3581 2075

Tlf.: 7199 3010

HVILKEN OPLYSNINGER INDSAMLER VI OG HVORDAN BEHANDLER VI DISSE

Vi indsamler og behandler kun de oplysninger der er nødvendige for at vores samarbejde med dig fungerer optimalt og for at vi kan yde dig den bedste kundeservice.

Eksempler på oplysninger vi indsamler:

  • Navn,
  • adresse,
  • e-mail,
  • telefonnummer,
  • evt. CVR nummer og
  • ordrehistorik på dine udlejninger.

METODE FOR INDSAMLING AF DATA

Manuel indsamling: Størstedelen af de data vi benytter er afgivet af dig selv ved din henvendelse til virksomheden. Fx ved booking af et køretøj, hvad enten det sker online, telefonisk eller ved personlig henvendelse i forretningen. Du giver os også dine date hvis du tilmelder dig vores online nyhedsbrev, opretter en bruger på vores hjemmeside eller deltager i undersøgelser, events, konkurrencer mv.

FORMÅL MED INDSAMLING

  • Gennemførelse af booking/ordre
  • Udlejning af køretøj
  • Opfyldelse af forsikringsbetingelser ved udlejning af lejekøretøj
  • Opfølgning på kundetilfredshed
  • Håndtering af forsikring, skader og færdselsforseelser
  • Generel kommunikation mellem dig og os
  • Mulighed for at deltage i kundeundersøgelser, konkurrencer, lodtrækninger, events
  • Så vi kan sende dig din ordrebekræftelse, en påmindelse om booking/ordre, hvis vi ændre i en ordre, nyhedsbreve, gode tilbud og rabat koder.

Hvad dit samtykke dækker over og hvorfor det er vigtigt at du giver os dette

Det er vigtigt at du giver os dit samtykke således, at vi kan kontakte dig med relevant information, på denne måde kan vi give dig den bedste service. Du vælger selv hvilken information du ønsker at modtage og hvilke emner vi må kontakte dig med. Dette svarer du på i forbindelse med at du giver os dit samtykke.

DIT SAMTYKKE DÆKKER FX OVER FØLGENDE VIGTIGE PUNKTER:

  • Ordrebekræftelse
  • Påmindelse om booking
  • Gode tilbud og rabatkoder
  • Kundearrangementer og events
  • Konkurrencer
  • Kundeundersøgelser
  • Nyhedsmails mv.
  • Hvis ikke vi har modtaget dit samtykke, kan vi desværre ikke længere sende dig e-mails vedrørende ovenstående punkter.

Ønsker du at give os dit samtykke med det samme, kan du skrive en mail til os på [email protected]

HVEM VI DELE VORES OPLYSNINGER MED

I det vi modtager dine personoplysninger er vi dataansvarlige og står inde for sikkerheden af dine oplysninger. Vi deler oplysninger mellem vores afdelinger/udlejningslokationer og franchise tager og med vores hjemmeside udbyder for at bookingen kan gennemføres. Herudover bruger vi forskellige interne IT-systemer til at dele oplysninger internt i forretningen.

I forbindelse med booking og udlejning af køretøj kan vi overføre data til tredjepart. Fx i forbindelse med online betaling, overfører vi automatisk data til PAYLIKE og vores hjemmeside udbyder LAYBACK. Vi videregiver dine data til fx politiet ved trafikforseelser, eller til kommuner og private parkerings selskaber i forbindelse med parkeringsafgifter. Hvis du kører på genbrugspladsen i vores gulplade køretøjer og ikke selv viser din lejekontrakt til genbrugspladsen, deler vi også dine data med den brugte genbrugsplads for at undgå opkrævning af gebyr. I forbindelse med skade på et udlejningskørertøj deler vi dine oplysninger med vores forsikringsselskaber, i form af en skadesanmeldelse.

Vi overfører ikke data til 3. lande uden for EU/EØS.

DINE RETTIGHEDER I FORBINDELSE MED DATABEHANDLINGEN OG HVORDAN DU KAN FÅ DISSE SLETTES

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger:

  • Du har retten til indsigt i personoplysningerne
  • Du har retten til at få ændret ukorrekte personoplysninger
  • Du har retten til at få begrænset personoplysninger
  • Du har retten til at gøre indsigelse mod behandlingen
  • Du har retten til dataminimering
  • Du har retten til at tilbagekalde et samtykke
  • Har du spørgsmål i forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger eller ønsker du indsigt eller slettelse af oplysning, er du velkommen til at skrive til os på [email protected] Vær opmærksom på at vi i sådanne tilfælde vil bede om dokumentation for at du er den person som du ønsker at slette oplysningerne på. Dette kan være i form af godkend billede-id, personligt fremmøde og sygesikringsbevis.

ÆNDRING AF PERSONDATAOPLYSNINGSPOLITIK

Vi kan til enhver tid og uden varsel ændre denne personalepolitik med virkning for fremtiden. Ved sådanne ændringer sker der orientering på vores hjemmeside www.car2go-biludlejning.dk/privatlivspolitik og vores nye persondatapolitik vil herefter være gældende.

DATATILSYNET

Du har mulighed for at klage til Datatilsynet over vores indsamling og behandling af dine persondataoplysninger:

Adresse:

DATATILSYNET
Borgergade 28, 5.,
1300 København K

Tlf.: 3319 3200
[email protected]

Betaling

Her er der svar på spørgsmål angående betaling.
  • MobilePay eller bankoverførsler

    Hos CAR2GO Biludlejning kan du også vælge at betale lejeprisen via Mobile Pay eller via bankoverførsel. Ved Mobile Pay kan du betale beløb op til 15.000 kr., du skal dog være opmærksom på at du selv skal hæve din beløbsgrænse, som ellers standard er sat til 3.000 kr.
    Ved bankoverførelse af lejeprisen benytter CAR2GO Biludlejning Jyske Bank. Kontonummer: 7316 / 1002560.

  • Onlinebetaling

    Ved online booking af lejebil via vores hjemmeside www.car2go-biludlejning.dk, kan du vælge at betale for lejeperioden allerede under bookingen. Her tager vi i mod Visa Dankort, Visa, Visa Electron og Maestro kort. Vær opmærksom på at der skal betales et depositum ved online betaling hvis du benytter et debit kort. CAR2GO beholder depositummet i en uge efter udlejningsperiodens ophør, hvorefter depositummet returneres til din bankkonto.

  • Betaling i forretningen

    Du kan hos CAR2GO Biludlejning vælge at betale i forretningen, når du henter din udlejningsbil. Her tager vi imod Mastercard, Visa eller Visa Dankort. Vi tager desværre ikke mod betaling med andre kort i forretningen og vi modtager ikke kontant betaling. Vær opmærksom på, at der altid reservers et depositum ved betaling med debit kort ved afhentning af lejebilen. CAR2GO frigiver det reserverede depositum igen en uge efter lejeperiodens ophør.

    Vi reserver kun depositummet på dit betalingskort. På denne måde vil pengene blive stående på din konto og du vil ikke skulle undvære beløbet.

Generelt

  • Hvordan finder jeg vej til CAR2GO Biludlejning?

    CAR2GO Biludlejning er beliggende tæt ved både Ølby St., Køge st. og er tæt på flere busstoppesteder. Følg nedenstående vejledning, hvis du benytter offentlig transport.

    FRA ØLBY STATION: Ca. 15 min i gå afstand.
    Tag bus 101A mod Hastrup, Fasanvej. Stå af ved stoppestedet Uglevej.
    Fortsæt til fods ad Uglevej til du når enden og drej til højre ad Tigervej. Fortsæt ad Tigervej til du når Tigervej 9. Vi har både flag og bannere hængende, så vi er lette at finde.

    FRA KØGE STATION: Ca. 20 min i gå afstand.
    Tag bus 101A mod Campus Køge. Stå af ved stoppestedet Uglevej.
    Fortsæt ad Uglevej til du når enden og drej til Højre ad Tigervej. Fortsæt ad Tigervej til du når Tigervej 9.

  • Tilbagelevering af lejebil uden for åbningstiderne

    Du kan hos CAR2GO Biludlejning nemt og hurtigt aflevere lejebilen tilbage uden for vores åbningstider. Lejebilen parkerer du på vores p-plads foran forretningen, låser bilen og lægger nøglen i vores nøgleboks. Vores p-plads foran forretningen og vores nøgleboks er videoovervåget så du skal ikke være nervøs for at parkere lejebilen ved endt udlejning.

  • Afhenting af lejebil uden for åbningstiderne

    Hvis du har lejet en bil uden for CAR2GOs normale åbningstider, kører vi udlejningsbilen frem til dig, så du kan afhente den på vores p-plads foran forretningen. Nøglen afhenter du i vores nøgleboks via en personelig kode, som kun du kender. Koden til nøgleboksen modtager du på sms dagen før du skal afhente lejebilen.