Minileasing

Minileasing

Car2Go Minileasing er til dig som har brug for at leje en varebil

Mini leasing er specielt tiltænkt erhvervskunder. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til store som små virksomheder. Måske er du en nyopstartet virksomhed og har derfor ikke brug for at binde likviditeten i en bilpakke. Det kan også være du har brug for en varebil, fordi du har dine egne firmabiler på værksted eller måske går du og venter på at en ny bil kommer hjem fra forhandleren, inden en ny leasing periode kan begynde. Du har måske ansat en ny medarbejder og vil ikke investere i en firmabil til personen, før i hvert tilfælde prøveperioden på medarbejder er overstået.

Minileasing fra 1-6 måneder – Leasing af varevogn skal være nemt

Vi ved, at grundende er mange og længden af lejen kan være meget forskellig. Det er ikke altid rentabel at skulle opstarte en leasing aftale og det er tabt likviditet at betale for Førstegangsydelsen. Derfor tilbyder Car2go biludlejning minileasing på vores erhvervsbiler. Du vælger selv hvilken størrelse varebil du har brug for, lejeperioden som kan være helt ned til kun en måned og hvor mange kilometer du forventer at skulle køre i minileasing perioden. Ved at tegne en minileasing gennem os, slipper du for førstegangsydelsen, forsikringer, afgifter og skjulte gebyr.

Ingen skjulte gebyr eller førstegangsydelse

Minileasing er inkl. forsikring, ejerafgift, vejhjælp i Danmark og 1200 km pr. måned. Ekstra kilometer pr. måned og selvrisiko-nedsættende forsikring, kan tilkøbes.

Leje af varevogn på dagsbasis fra 299 kr. pr dag.

Her kan du se priser på vores minileasing 

Lille varebil (Nissan NV200) Minileasing 4.200 kr./md. 1200 km pr. md.
Varebil (Nissan NV300) Minileasing 4.995 kr./md. 1200 km pr. md.
Stor varebil (Nissan NV400) Minileasing 5.995 kr./md. 1200 km pr. md.
Flyttebil med lift Minileasing 10.500 kr./md. 1200 km pr. md.

Priserne er ekskl. moms, men inkl. forsikring og afgifter.

Leasing af varevogn uden stor udbetaling

Betingelser

Minileasing er en månedsleje som løber fra 1-6 måneder og minileasingen kan opsiges med udgangen af den påbegyndte måneds periode. Betaling sker fra måned til måned. Vi tager altid forbehold for, at virksomheden som tegner minileasingen, kan kreditvurderes og at privatpersoner ikke står i RKI.

Har du brug for at leje en bil i en måned?

Selvrisikoen er kr. 5.000 ved enhver skade.