Lej en varevogn på enten dags- eller månedsbasis

Skal du til at flytte og har brug for at leje en kassevogn i et par dage? Eller er du måske på udkig efter en lejebil på månedsbasis? Hos Car2Go Biludlejning kan vi hjælpe dig, uanset om du kun skal bruge en bil i én dag eller i en længere periode. Vi tilbyder billig biludlejning af varevogne på enten dags- eller månedsbasis fra kun 299 kr. pr. dag / 2.999 kr. pr. mdr.

Hos os finder du kassevogne i flere forskellige størrelser, og vi er derfor sikre på, at du kan finde en bil til lige præcis dit kørebehov. Det kan være, at du skal flytte store ting, såsom møbler, hårde hvidevarer, store flyttekasser, bokse m.m., og derfor har brug for den helt store kassevogn, med plads til 3 personer i førerkabinen og lastrum på op til 1.420 kg. Eller er du måske tømrer, VVS’er, maler, murer m.m., som har et arbejde med nogle byggeopgaver og måske skal bruge en mindre kassevogn med plads til 2 personer og op til 677 kg. lastrum? Så dækker vores kassevogne stort set alle opgaver og kan fragte de fleste ting.

Alle vores varevogne er nye modeller, og du bestemmer selv, hvilken størrelse samt model du ønsker at leje og hvor længe.

Book din varevogn direkte fra sofaen – nemt, hurtigt og sikkert!

Der findes ingen komplikationer, når du skal leje en bil hos os, for vi har nemlig gjort det enkelt og overskueligt. Du kan på vores hjemmeside leje en varevogn på ingen tid – direkte fra sofaen, og kan afhente den når din lejeperiode starter. Du skal blot udfylde:

  • Hvornår du vil leje bilen fra og til.
  • Om du skal have selvrisikoforsikring.
  • Om du skal køre til udlandet.
  • Om der skal være mulighed for, at der er en anden udover dig, som må føre bilen.
  • Om du skal have ekstra kilometer udover dem, som beregnes på baggrund af din lejeperiode.
  • Om du ønsker ekstraudstyr i form af GPS, autostol eller vinterdæk.

Når du lejer en varevogn hos os, er det uden skjulte udgifter og gebyrer. Der vil blive reserveret et depositum, og du skal betale ved afhentning af bil. På den måde slipper du for grimme og uforudsete overraskelser, der oftest godt kan komme, når man skal til at købe en helt ny bil.

Forsikring er tit en stor bekymring hos nye bilejere, da det godt kan være meget kompliceret og indviklet at finde ud af. Men når du lejer en bil, kan du frit tilvælge forsikring samt mange andre ting, såsom navigation/GPS, vinterdæk, udlandskørsel m.m. Alle dine tilvalg vil være inkluderet i prisen, da vi ønsker at gøre det enkelt, overskueligt og sikkert for vores kunder at leje en bil.

Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål til leje af kassevogn. Vi står altid klar, til at hjælpe dig, med at finde den perfekte løsning, til dit behov.