Lej en eventbil hos Car2Go

Vil du ankomme med stil? Så skal du leje en superbil

Du har måske oplevet, at andre er ankommet til en fest i en lækker bil, som fx en sportsvogn eller anden form for eventbil til en konfirmation, et bryllup, en studenterfest osv. Nu mener du måske, at det tid til, du selv, et familiemedlem eller en ven skal prøve det. Det kan nemt lade sig gøre, da du har mulighed for at leje en eventbil.

Køreglæde og opmærksomhed

Fra det øjeblik, hvor bilen triller ind på parkeringspladsen, får den med stor sandsynlighed al opmærksomheden på grund af dens lækre, stilrene, blærede design, og det samme gør den eller de personer, som træder ud af den.

Du har selv mulighed for at opleve det øjeblik, hvor alles øjne er rettet mod dig eller mod en person, du holder af, da det er muligt at leje en superbil hos os. Den er ideel til at give konfirmanden, studenten eller gallapartneren en oplevelse og køretur, som de længe vil huske. Derudover kan gommen også overraske sin brud ved at køre hende til festen i en lækker bil. Hun får lov til at ankomme med stil, og han får lov til at køre i en sportsvogn – det er ren win-win. Det kan også være i forbindelse med en helt femte fest, hvor du ønsker at ankomme med stil.

Ikke alene har bilen et lækkert design, men den skaber også en utrolig køreglæde, uanset om du er fører eller passager. Du vil opleve komfortable sæder, så du kan sidde godt og nyde turen fra start til slut. Når bilen bliver startet, vil du høre en let brummen, som blandt andet er et tegn på, at det er en bil med mange hestekræfter og en enorm styrke, som du sandsynligvis ikke oplever i den bil, du kører i til daglig.