Gør din hverdag nemmere ved at lease en varebil

Leasing af varebil kan være den perfekte løsning, hvis du f.eks. har et arbejde, der kræver, en større bil for lettere at kunne administrere og effektivisere arbejdsopgaverne, kan lide at skifte bil lidt oftere eller noget helt fjerde. Hos Car2Go Biludlejning tilbyder vi leasing af Nissan varebiler til både privat og erhverv, og vi er sikre på, at vi kan imødekomme dine ønsker, og dække dit kørebehov bedst muligt.

 

Skal du fragte mindre ting, såsom kasser, bokse, andre småting m.m. og derfor ikke skal bruge den største varebil, men måske en mindre? Eller skal du igennem den helt store flytning og har derfor brug for en stor varebil? Uanset hvad du skal, kan du finde den varebil, der passer bedst til dit behov på vores hjemmeside. Det er dig, der får friheden til at vælge præcis den bil, som passer bedst til dig.

Vi tilbyder leasing af forskellige størrelser og modeller, som alle er udstyret med gode funktioner og stor komfort, så du kan opleve en sand køreglæde, og føle dig godt tilpas, hvad end du kører på en landevej, motorvej eller i byzonen.

Du bestemmer helt selv, hvilken bil du ønsker at lease. Uanset hvilken varebil du vælger, vil du opleve at den er utrolig nem at navigere rundt med og håndterlig i størrelsen, selv med fuld læsning. I vores varebiler kan der sidde op til 3 personer i førerkabinen, som er en stor fordel, da man så ikke behøver flere biler for at fragte personer.

3 gode grunde til, hvorfor du skal lease en bil:

  • Hvis du ønsker at skifte bil lidt oftere.
  • Hvis du ønsker en økonomisk stabilitet.
  • Hvis du ønsker en fast månedlig ydelse.

 

Når du leaser en bil hos os, er der ingen skjulte udgifter og gebyrer. Du skal blot betale en fast månedlig ydelse, så du slipper for at betale en stor sum på én gang, hvilket vil sige, at betalingen bliver splittet – på den måde får du en mere økonomisk tryghed. I prisen vil der også være inkluderet forsikring, vejhjælp i Danmark m.m.

Ved leasing af varebil hos os, kan du føle dig helt tryg og rolig. Vi har nemlig gjort det nemt og overskueligt at lease. Det eneste du skal gøre er at udfylde kontaktformularen, og vi vil kontakte dig, så vi sammen kan finde en bil, der passer bedst til dig.

Ønsker du at høre nærmere om leasing af varebil, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os endelig via kontaktformularen her på vores hjemmeside. Du kan også ringe til os på 71 99 30 10 og vi vil med glæde hjælpe dig, med at svare på dine spørgsmål og evt. tegne en god leasingaftale som opfylder alle dine behov.