Derfor er det en god idé at lease en kassevogn

Har du et arbejde, som kræver, at du har bil til rådighed? Eller er du måske tømrer, maler, murer, VVS’er eller noget andet, som kræver, at du skal have en større bil, som kan klare de fleste byggeopgaver? For så har vi en løsning, der kan gøre det hele nemmere for dig – Leasing af kassevogn.

 

Hos Car2Go Biludlejning tilbyder vi kassevogne i flere forskellige størrelser og modeller, som med garanti kan dække dit behov. De er ideelle til både privat og erhverv, og grundet deres store rummelighed, kan de klare de fleste opgaver, uanset om du skal flytte eller har et arbejde med byggeopgaver.

Selvom kassevognene er store og rummelige, føles de ikke for voldsomme i størrelsen. De har alle god komfort og er nemme at navigere med. Du får et overblik og stort udsyn fra førersædet, og kan nemt betjene dens mange funktioner, mens du kører, uanset om det er på motorvej, landevej eller byzonen.

Vi tilbyder bl.a. leasing af følgende kassevogne:

Nissan NV200

Denne kassevogn kan laste op til 677 kg og er ideel, hvis du skal flytte mindre ting, som f.eks. kasser, hårde hvidevarer, stole, mindre borde og andre småting. Der er plads til 2 passagerer – 1 fører samt en passagerer.

Nissan NV300

Hvis du har behov for en kassevogn, der kan fragte lidt større ting, er denne perfekt. Der er mulighed for at laste op til 1.169 kg, hvilket dækker de flestes behov. Derudover kan du sætte træk på, så den kan trække op til 2 tons. Der kan sidde op til 3 personer i førerkabinen.

Nissan NV400

Denne kassevogn er med et lastrum på op til 1.420 kg og kan fragte de fleste ting, samt klare de fleste byggeopgaver. Bilen er sikker, og du vil opleve en stabil kørsel, selv ved fuld læsning. Der er plads til 3 personer i førerkabinen.

Billigere alternativ til køb af ny kassevogn

At købe en helt ny bil kan være meget dyrt, kompliceret og uoverskueligt. Der følger oftest en række bekymringer med, såsom skjulte gebyrer, førstegangsydelser, binding, forsikringer m.m.

Ved at lease en kassevogn slipper du for alle disse bekymringer, da du kun skal betale en fast månedlig ydelse. Vi giver dig nemlig forsikring, vejhjælp i Danmark m.m. med i prisen, så du ikke skal bekymre dig unødigt. Der er heller ingen bindingsperiode, og du kan derfor nemt og hurtigt komme ud af din leasingperiode, den dag du ikke ønsker en kassevogn længere.

Det kan være svært at finde ud af, hvordan leasing fungerer, men hos os har vi gjort det nemt og overskueligt at lease en kassevogn.

Du skal bare udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside eller ringe til os, og vi vil finde en løsning, der passer bedst til dig og dine behov.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende vores kassevogne, skal du også være mere end velkommen til at kontakte os. Tøv ikke, for leasing af kassevogn vil gøre din dag nemmere og dine arbejdsopgaver mere effektive.