Billig minileasing af bil til din virksomhed fra kun 1-6 måneder

Er du en nyopstartet virksomhed, eller har du måske brug for at lease en bil i en kortere periode? Så er du det helt rette sted! Med minileasing også kaldet korttidsleasing giver vi dig som erhvervskunde nu mulighed, for at lease et køretøj i en periode på kun 1-6 måneder med en fast månedlig ydelse – uanset om din virksomhed er stor eller lille.

Minileasing egner sig til erhvervskunder, og giver dig som virksomhed mulighed for at lease et køretøj i en kortere periode.

Det er optimalt at minilease et køretøj, hvis du f.eks. har startet en ny virksomhed, dine firmabiler er på værksted, du venter på en ny bil eller blot har brug for et nyt køretøj. Vi har køretøjer, der passer til ethvert behov, og du har mulighed for at korttidslease biler i flere forskellige størrelser, alt efter hvad du skal bruge dem til.

Du kan f.eks. minilease en varebil med plads til 3 personer på førersædet, og som har mulighed for at laste op til 1.420 kg. Dette er optimalt hvis du f.eks. skal flytte kontor til en anden adresse.

Ønsker du et mindre køretøj med mindre lastrum, er dette også en mulighed. Det er helt op til dig selv, hvilken størrelse bil du ønsker at minilease. Alle biler vi tilbyder er med stor rummelighed og høj komfort, så du og dine passagerer, kan føle jer trygge og rolige i bilen.

Vi giver dig bl.a. mulighed for at minilease følgende biler:

Model: Pris:

Nissan NV200 2.995 kr./md.

Nissan NV300 3.995 kr./md.

Nissan NV400 4.995 kr./md.

Ingen binding eller skjulte udgifter

Ved korttidsleasing af en bil, skal du kun betale én fast månedlig ydelse. Dvs. at du slipper for dårlige overraskelser, såsom skjulte udgifter og gebyrer, og kan derfor få dannet dig et bedre overblik over din økonomi. Derudover skal du heller ikke betale nogen førstegangsydelse, som man ofte skal, når man skal til at købe en ny bil.

En stor bekymring man tit har, når man skal til at købe ny bil er forsikring, men ved at korttidslease en bil hos os, skal du ikke bekymre dig om dette.

Her får du nemlig:

  • Forsikring
  • Ejerafgift
  • Selvrisikonedsættende forsikring
  • Vejhjælp i Danmark.

Altsammen er inkluderet i prisen. Derudover får du også 1200 km om måneden at køre for med i prisen. Ønsker du ekstra kilometer pr. måned kan dette altid tilkøbes.

Du har mulighed for at lease et køretøj fra 1-6 måneder, så det er helt op til dig selv, hvor lang tid du ønsker at lease en bil. Derudover er der ingen binding, så du kan altid opsige din leasingperiode nemt, hvis du ikke ønsker en bil længere.

Nemt, hurtigt og sikkert

Vi har gjort det nemt og overskueligt at korttidslease en bil, på vores hjemmeside. Du skal blot udfylde kontaktformularen, og vi vil kontakte dig, for at hjælpe dig med at finde en bil der passer bedst til dig og dine behov.