Billig leasing af varevogn til ethvert behov

Hos Car2Go Biludlejning tilbyder vi leasing af varevogne til alle behov. Uanset hvilken model og størrelse du vælger, vil du opleve høj komfort og stor rummelighed – en sand og fornøjelig køreglæde. Du kan lease en rummelig varevogn med en fast månedlig ydelse fra kun 2.995 kr. om måneden, hvilket betyder at du kan vinke farvel til uforudsete udgifter.

 

Du kan lease tre forskellige størrelser, og det er helt op til dig selv, hvilken varevogn du ønsker at lease. Der er mulighed for at lease en stor, mellemstor og lille varevogn, så det er bare om at finde ud af, hvad dit kørselsbehov er. Uanset hvilken model og størrelse du vælger, er prisen og selve leasing processen ganske overskuelig og ukompliceret.

Derfor kan det bedre betale sig at lease en varevogn frem for at købe

Mange ved ikke at leasing er et meget billigere alternativ til bilkøb. Man undgå at betale en stor sum penge første gang og forsikring, vejhjælp m.m. er inkluderet i prisen. Fordelene er mange og nedenfor ser du de 4 vigtigste fordele, ved at lease en varevogn:

  • Billigt alternativ til bil

Leasing af varevogn er et godt alternativ til køb af ny bil, da prisen er væsentligt lavere. Du skal ikke betale ligeså meget i førstegangsydelse, som du skal, når du skal til at købe en helt ny bil. Derudover kan du nemmere og hurtigere skifte bilen ud, hvis du ønsker en anden model eller blot en større eller mindre varevogn.

  • Fast månedlig ydelse

Når man køber en ny bil, følger der en masse udgifter og gebyrer med – og mange af dem kommer som en ærgerlig overraskelse. Når du leaser en varevogn, skal du kun tænke på én udgift om måneden. Vi har nemlig samlet det hele i én pris, og derfor skal du kun betale én fast månedlig ydelse. Dette vil gøre din leasingperiode mere overkommelig, da der ikke er nogle udgifter, du kan komme til at overse.

  • Ingen skjulte gebyrer

I og med at du betaler en fast månedlig ydelse, når du leaser en varevogn, vil der ikke dukke uforudsete udgifter, gebyrer m.m. op i din leasingperiode. Du vil hele tiden vide, hvor meget du præcis skal betale om måneden, og på den måde vil du nok få dannet et endnu bedre overblik over din økonomi.

  • Forsikring inkluderet

Forsikring er for det meste altid svært at overskue. Der er så mange forskellige, og det er svært at holde styr på dem alle – og hvilken skal man egentlig vælge? De er jo altid ret dyre. Men vi kan spare dig for denne bekymring. For hos os får du forsikring, vejhjælp i Danmark og meget mere inkluderet i din månedlige pris.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende leasing af varevogne, skal du ikke tøve med at kontakte os via kontaktformularen her på vores hjemmeside, eller give os et kald på 71 99 30 10. Vi står altid klar til at hjælpe dig med en leasing, der passer bedst til dig og dit behov.