5 væsentlige forskelle på Car2Go og andre biludlejningsfirmaer

Skal du leje en bil, men har svært ved at vælge mellem de forskellige biludlejningsfirmaer? Vi giver dig 5 væsentlige forskelle på os og andre udlejningsfirmaer, der sikrer, at du får den bedste oplevelse, når du lejer en bil.

Altid nye biler

Hos Car2Go sørger vi altid for, at din lejebil er ny, så du oplever glæden og komforten ved at køre i en ny bil. Det skal helst være en fornøjelse at køre i en lejet bil, så turen fra A til B kommer til at føles en del bedre, end hvis det var en bil af ældre dato. Vores biler kører ikke mere end et bestemt antal kilometer før end, at vi skifter dem ud med nyere.

Udover at komforten og køreglæden skal være i top, er sikkerhed også en afgørende faktor, hvorfor vi udlejer nye biler. Sikkerheden i diverse biler bliver løbende udviklet og for at sikre, at kvaliteten af sikkerheden er i top, er alle vores udlejningsbiler nye.

Rene og klargjorte biler

Det er ikke nok, at udlejningsbilen er ny, den skal også være ren, velholdt og klargjort. En del af komforten er også at sidde i en velduftende bil med rene sæder, rene gulvmåtter, et rent, skinnende instrumentbræt osv. Det hele skinner og bilen ser ud som ny, så du får størst mulig glæde af den.

Derudover sørger vi også for, at alle udlejningsbiler er klargjorte både i forhold til drift, vedligeholdelse og sikkerhed. Du skal derfor ikke tænke på andet end at køre fra A til B, når du har hentet bilen.

Fleksible løsninger

Du har forskellige valgmuligheder, når du lejer en bil hos os. Du vælger blandt andet selv lejeperiodens længde, hvilken type bil, hvor mange kilometer, der skal være inkluderet, og om du ønsker ekstraudstyr. Det er muligt at kombinere forskellige muligheder, så du får den løsning, som passer bedst til dig.

Billigere end store og kendte udlejningsfirmaer

For de fleste er pris ofte en afgørende faktor for, hvem man vælger at leje sin bil hos. Vi sørger altid for, at du får den bedste pris, uden at gå på kompromis med bilerne eller servicen. Sammenlignet med andre af de store udlejningsfirmaer, finder du en billigere og bedre pris på de forskellige biler. Den bil, du lejer, er en ny bil med lækker komfort, sikkerhed i top og til en god og billig pris.

Hurtig og nem booking

Du kan booke en af vores lejebiler ved at gå ind på vores hjemmeside eller ved at ringe til os. På vores hjemmeside har du mulighed for at booke en bil, når det passer dig – der er åbent hele døgnet. Vælger du at booke online, undgår du at skulle ringe inden for et bestemt tidsrum eller vente på, at din e-mail bliver besvaret. Ønsker du derimod at have personlig kontakt med os, kan du nemt ringe til os og få hjælp med bookingen. Vi sørger for, at den bil du ønsker bliver booket alt imens, vi taler i telefon sammen.