5 grunde til, at minileasing er perfekt til din virksomhed

Søger du én eller flere biler til din virksomhed, så er minileasing en optimal og nem måde at gøre det på. Minileasing er en form for udvidet billeje, men forskellen er, at du kun binder dig for en kort periode og slipper for en dyr udbetaling. Det er kun én af fordelene, som gør, at minileasing er perfekt til din virksomhed.

Her får du 5 grunde til, hvorfor minileasing er en optimal løsning til din virksomhed, når du har brug for én eller flere firmabiler:

Billigere alternativ til billeje eller bilkøb

Minileasing er et godt alternativ til enten billeje eller bilkøb, da prisen som udgangspunkt ikke er nær så høj. Du slipper for at betale en stor sum penge på én gang, da betalingen bliver splittet i mindre bidder. Derudover har du også muligheden for at skifte bilen ud, hvis du ønsker at køre i en anden type, men uden at du fx først skal sælge din nuværende bil.

Kort bindingsperiode

Vælger du at minilease en bil til din virksomhed, binder du dig kun for en kort periode ad gangen. Det er en optimalt løsning, hvis du af den ene eller anden årsag fx ikke har brug for en bil i mere end et par måneder. Det gør det også nemmere for dig at skifte bilen, hvis dine kørselsbehov ændrer sig.

Valget er dit

Når du benytter dig af minileasing, har du muligheden for at tilpasse dine valg, så du får en bil, der passer til dine behov. Du vælger selv biltypen, alt efter om det skal være en lille, fiks bil, en mellemstørrelse bil, en stor og mere rummelig bil eller en helt fjerde type. Det er dit kørselsbehov, der er afgørende for, hvilken bil der er den mest optimale i forhold til blandt andet komfort, ekstraudstyr og størrelse.

Samtidig bestemmer du også, hvor mange kilometer, der skal være inkluderet om måneden. Du vil på den måde undgå at betale for kilometer, du ikke bruger og undgå at tilkøbe kilometer, fordi der er for lidt inkluderet.

Ingen skjulte udgifter

Med minileasing hos Car2Go Biludlejning er der ingen skjulte udgifter, da både service, forsikring og grøn ejerafgift er inkluderet i din månedsleje. På den måde undgår du at bekymre dig om, hvorvidt der dukker uforudsete udgifter op i løbet af lejeperioden. Du vil derfor hele tiden vide, hvor meget det koster dig om måneden at minilease en bil.

Nemt, hurtigt og sikkert

Det er en nemt og hurtigt for virksomheder at minilease deres firmabiler, hvis de ønsker en fast månedlig ydelse uden overraskelser. Samtidig er bindingsperioden ikke lige så lang, som ved almindelig leasing og prisen er i de fleste tilfælde også billigere. Det samme gør sig gældende i forhold til standard billeje.

Derudover vil alle detaljer om minileasingen fremgå i en kontrakt, så du ikke er i tvivl om, hvad aftalens vilkår er.

Lej en bil i en måned